Ομοιοπαθητική συνεδρία μέσω Skype


Η εξέλιξη της τεχνολογίας τα τελευταία τουλάχιστον 25 χρόνια έχει σχεδόν ταυτιστεί με την ανάπτυξη και την επιστήμη. Αναπόφευκτα γίνεται απαραίτητη η καθημερινή χρήση της από ιατρούς και ασθενείς σε όλους τους τομείς και τις ειδικότητες δίνοντας στην ιατρική πράξη νέα δυναμική. Η ενσωμάτωση κατά συνέπεια της τεχνολογίας και στο ομοιοπαθητικό ραντεβού είναι πραγματικότητα και γίνεται με την χρήση του διαδυκτίου και τις διάφορες πρωτοποριακές εφαρμογές επικοινωνίας.

Εμείς επιλέξαμε το Skype μέσω του οποίου με άμεσα μηνύματα, φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις, μας επιτρέπεται να έρθουμε σε επικοινωνία με τον ασθενή, όπου κι αν βρίσκεται. Στα άμεσα μηνύματα συμπεριλαμβάνεται και η πολύτιμη δυνατότητα να μας στείλετε αποτελέσματα εξετάσεών σας όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο ή οτιδήποτε άλλο στοιχείο εσείς θελήσετε.

Το Skype είναι ένα δωρεάν και απλό πρόγραμμα που εάν δεν το έχετε ήδη μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα και εύκολα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε συσκευή προτιμάτε - στο τηλέφωνο ή στον υπολογιστή σας ή ακόμα και σε μια τηλεόραση με Skype.

Αν και η δια ζώσης επαφή είναι η καλύτερη για την ομοιοπαθητική συνέντευξη, όπου αυτή δεν είναι εφικτή η διαδικασία μπορεί να γίνει μέσω Skype. Η θέση μας και η πρότασή μας φυσικά είναι ότι τουλάχιστον το πρώτο ραντεβού καλό είναι να γίνεται απο κοντά.


Πόσο κοστίζει;

Η πρώτη συνέντευξη διαρκεί περίπου μια ώρα και κοστίζει 70 ευρώ. Στο κόστος περιλαμβάνεται απεριόριστη επικοινωνία με τον/την γιατρό σας μέσω email όπως επίσης και τηλεφωνικές επικοινωνίες όπου αυτό είναι απαραίτητο μέχρι την επόμενη συνεδρία. Συνήθως η δεύτερη συνέντευξη προγραμματίζεται ένα μήνα μετά την πρώτη και το κόστος αυτής είναι 50 ευρώ. Οι επόμενες συνεδρίες γίνονται συνήθως πιο αραιά και πάντα ανάλογα με τις ανάγκες του περιστατικού.


Τι πρέπει να κάνω;

Αν δεν έχετε εγκατεστημένο το Skype πατήστε εδώ για να το εγκαταστήσετε. Η εγκατάσταση είναι δωρεάν και η διαδικασία απλή. Κατόπιν για την ομοιοπαθητική συνεδρία ακολουθήστε τα βήματα εδώ.

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

© 2015 by Efsaia Chondrou

Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • w-googleplus